Het Duitsland-Niederlande-Huis presenteert: De Pubquiz met DJ St Paul!

34 weergaven
Details
Zaterdag 28 november 2020 tussen 20:30 en 22:00
Afgelopen

Het Duitsland-Niederlande-Huis opent binnenkort haar deuren. Dit heuglijke feit vieren we natuurlijk graag, en dat doen we met -jawohl- een heuse Pubquiz! Meedoen kan gewoon met jouw smartphone of tablet, gratis en voor niets. Maak iets bijzonders van jouw zaterdagavond en vier het Duitland - Niederlande Huis (op afstand) met ons mee!

Venlo heeft als stad een belangrijke grensoverschrijdende functie, en er vindt op veel manieren samenwerking plaats met dorpen en steden in Duitsland. In het Duitsland-Niederlande huis staat deze uitwisseling centraal. Naast een fysieke plek in de Stadsbibliotheek met een speciale collectie vinden er vanaf januari 2021 ook activiteiten plaats. En vanavond is het dus 'quizzen geblazen', en dat doen we met niemand minder dan podiumhost, gangmaker en muziek-kameleon DJ St Paul!

Deze online Pubquiz bevat allerlei vragen over ons buurland én over ons eigen kikkerlandje en wordt in beide talen gegeven. Hoe goed  is jouw Duitsland-Nederland-kennis? Of kun je die kennis vanavond flink bijspijkeren? Geef je op en strijd mee!

Over de organisator
Bibliotheek Venlo
heeft nog niets over zichzelf geschreven.