Menu

Nieuws:

Jouw tijd, een cadeautje

Yvonne van de Mortel, (Vrijwilligerszorg Venlo)
22 november 2018 , 265x gelezen

De feestdagen staan voor de deur. Sinterklaas, Kerst en Oudjaar zijn voor veel mensen de dagen om tijd door te brengen met familie, vrienden en kennissen. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor mensen die weinig tot geen familie/vrienden hebben kan december een zware maand zijn.

 Jouw tijd kan een cadeautje zijn voor anderen. Een prachtig cadeau in deze lange en donkere dagen! Een paar uurtjes in de week gezelligheid brengen bij iemand thuis.
 Je ervaart zelf ook hoe prettig het is als iemand speciale aandacht voor je heeft, je zomaar iets geeft of iets aardigs tegen je zegt. Je kan dit zelf ook doen door wat van je tijd cadeau te geven en dan krijg jij een blij gezicht als dank terug.

Bij Proteion Welzijn kun je verschillende soorten vrijwilligerswerk doen zoals: zorgvrijwilliger (samen kopje koffie drinken, stukje wandelen, etc.), dementievrijwilliger, vrijwilliger met een plusje en netwerkcoach. 

Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met: Yvonne van de Mortel via yvonnevandemortel@proteion.nl of via 06-11711927. Ook kunt u binnen kantooruren contact opnemen via 0475-453033.


Reacties

Ad 25 november 2018
Ik heb intresse in tijd,eencadeautje. Ad Schoenmakers
Bekijk meer nieuws in de buurt »