Menu

Nieuws:

V-day 2018

Annet Schreurs
15 oktober 2018 , 296x gelezen

De gemeente Venlo bedankt de vrijwilligers van de Informele Zorg-organisaties. Dat gebeurt op de jaarlijkse V-day, die dit jaar gehouden wordt op 17 oktober a.s. in de Haandert in Tegelen.

De informele zorg wordt in de gemeente Venlo uitgevoerd door vrijwilligers van de Algemene Hulpdiensten Tegelen/Belfeld/Steijl en Venlo, Buddyzorg Limburg, Humanitas maatjes,  Proteion welzijn, Sensoor, VPTZ  en Zonnebloem. Deze werken samen in het Informele Zorgoverleg (IZO).  

Binnen deze organisaties zijn  meer dan 300 vrijwilligers zijn actief.  Zij vormen samen de zorgvrijwilligersbrigade en kunnen ingeschakeld worden bij allerlei  vragen of problemen.

 V-day

Elk jaar stelt de gemeente Venlo een bedrag beschikbaar om de zorgvrijwilligers in het zonnetje te zetten tijdens de zgn. V-day. Dit jaar gebeurt dat op 17 oktober a.s.

V-day 2018 heeft als thema: “De zorgvrijwilligersbrigade, daar zit muziek in!”. De zorgvrijwilligers zullen laten horen dat zij een harmonieuze en onmisbare inbreng hebben in de zorg. En natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten.


Reacties

Ruud 16 oktober 2018
Dank voor de duidelijkheid.
Annet 16 oktober 2018
Sorry Ruud, het is alleen bedoeld voor de vrijwilligers van de zorgvrijwilligersbrigade. Die hebben zich bij hun eigen organisatie aan kunnen melden.
Ruud 16 oktober 2018
Is dit bedoeld als open uitnodiging, of moeten mensen zich ergens aanmelden?
Bekijk meer nieuws in de buurt »