Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Vanvenlo.nl

Inloggen of inschrijven

lancering VanVenlo (2018)Afgelopen zaterdag hebben we een prachtige lancering van VanVenlo gehad. We kunnen terug kijken op een spetterende middag waarin wethouder Ben Aldewereld de knoop heeft ontward samen met de kinderdirecteur van de bibliotheek Timbe van Wersch. Een mooie handeling tussen oud en jong waar veel kracht van uit gaat. De middag werd aan elkaar gepraat door Vera Tax en de muzikale omlijsting werd verzorgd door leerlingen van Stella Duce en Wout Weijmans. 

Vanwege het super koude weer zijn we wel de wijken ingegaan, maar daar was het winkelend publiek het meeste geconcentreerd op boodschappen doen, geef ze daar maar eens ongelijk in met die kou!

Wat nog in de maak is, Jelle Bokelmann heeft van de lancering een filmpje gemaakt. zo gauw dat klaar is, komt het op deze site en kunt ook u genieten van deze activiteit. 

Wij gaan nu verder met het platform. In welke vorm? Dat hoop ik u een volgende keer te kunnen vertellen.   

Deel dit bericht!

Reacties

Servé Luijten
22 maart 2018

Goed verhaal Liesbeth. Het stond er daar in het leescafe.