Vanvenlo.nl

Inloggen of inschrijven

De Nieuwe Scene toont 16 maart de documentaire AnâaqGeneraties verbinden met documentaire

Filmtheater De Nieuwe Scene in Venlo toont op zaterdag 16 maart de documentaire Anâaq. De wens vanuit Filmtheater De Nieuwe Scene is om 1ste generatie Marokkaanse migranten, samen met hun kinderen en kleinkinderen uit de omgeving uit te nodigen om de documentaire te komen bekijken.

“Het thema van deze documentaire is de historische context van Marokkaanse migranten, de migratie naar Algerije en vervolgens naar Europa. Voor deze vertoning worden speciaal ouderen (1ste generatie) uitgenodigd die de migratie zelf hebben meegemaakt” aldus De Nieuwe Scene.

Goed Samenleven steunt dit project met €500,-

Meer informatie?: https://gewoongoedsamenleven.nl/project/generaties-verbinden-met-documentaire/

Wat is jouw wens?

Wij zijn Goed Samenleven, een project waaraan 7 Noord-Limburgse gemeenten verbonden zijn, ook Venlo! Vanuit de provincie Limburg hebben wij de mogelijkheid gekregen goede ideeën uit de samenleving (van jullie dus!) financieel te steunen.

Woon jij in Venlo en  heb jij een goed idee om sociale integratie te bevorderen in jouw buurt? Ga dan naar onze website www.gewoongoedsamenleven.nl en dien jouw wens in. We nemen vervolgens contact met je op over (een financiële) ondersteuning van jouw idee.

We zijn heel benieuwd naar jullie ideeën!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.