VanVenlo.nl

Inloggen of inschrijven

Grote veranderingen op de site

  • 339 weergaven


In een geleidelijk proces is deze website steeds gestroomlijnder geworden. We praten je over een aantal veranderingen bij.

1. Grote omschakeling was naar de nieuwe layout. Het eerste wat opviel was het verdwijnen van de oranje balken, maar er is veel meer over te zeggen. Onder andere dat bepaalde berichttypen geïntegreerd werden. Veel makkelijker beslissen: heb je wat te melden, klik dan Toevoegen -> Bericht.

2. Deze grote verandering inspireerde om ook wat andere zaken makkelijker / eenduidiger te gaan doen. Sociale kaart verwijst nu al meer dan een week, waar je hem ook tegen komt, maar naar één site: www.socialekaartvenlo.nl

3. Wie naar organisaties op zoek is die een pagina hebben op onze site, hoeft maar naar één onderdeel van de site: Gids. Daar staat alles bij elkaar.

We blijven ons vernieuwen en verder ontwikkelen. Heb je goede ideeën, laat het ons weten op . Maar bovenal: mis je iets op onze site? Maak zelf een account en een groep aan. Plaats daarin een bericht. Zodra wij die uitlichten, staat jouw groep/pagina en jouw bericht op onze site midden in de belangstelling!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.