VanVenlo.nl

Inloggen of inschrijven

Het kinderclubje op basisschool de Klingerberg, gesteund door Goed Samenleven

  • 102 weergaven

  • Nieuws

Soumicha en Iedje deelden hun wens om Kinderen van verschillende leeftijden met diverse achtergronden te helpen met hun sociale en emotionele en ontwikkelingen zoals omgaan met andere kinderen en leren voor zichzelf op te komen.

Twee keer per week een naschoolse activiteit aanbieden, waarbij de locatie de school zelf is en een gymzaal. Ze willen Interactieve activiteiten (spelenderwijs leren), sport, ondersteuning in grove motoriek en fijne motoriek aanbieden. Daarnaast thema’s verzorgen in samenwerking met anderen zoals een les zelfverdediging. Als laatste incidentele uitstapjes (bijvoorbeeld naar een speeltuin of openbaar zwembad) verzorgen.

Goed Samenleven steunt deze wens met € 1000,-

Meer informatie?: https://gewoongoedsamenleven.nl/project/het-kinderclubje-op-bs-de-klingerberg/


Meer wensen in de gemeente Venlo:
- Sil verzorgt kleinkunsttheater | wordt gesteund met € 1000 - lees meer
- Mariëtte maakt een internationaalsoepkookboek | wordt gesteund met € 500 - lees meer
- Tonia wil meer verbinding tussen inwoners in Venlo Noord | wordt gesteund met € 2000 - lees meer
- Belinda zette een textielclubje op | wordt gesteund met € 1000 - lees meer
- Özlem wenst dat de speeltuin op de Gosewijnstraat weer een echte ontmoetingsplek wordt | wordt gesteund met € 1500 - lees meer

Wat is jouw wens?
Wij zijn Goed Samenleven, een project waaraan 7 Noord-Limburgse gemeenten verbonden zijn, ook Venlo! Vanuit de provincie Limburg hebben wij de mogelijkheid gekregen goede ideeën uit de samenleving (van jullie dus!) financieel te steunen.

Woon jij in de gemeente Venlo en heb jij een goed idee om sociale integratie te bevorderen in jouw buurt? Ga dan naar onze website https://gewoongoedsamenleven.nl/mijn-wens/ en dien jouw wens in. We nemen vervolgens contact met je op over (een financiële) ondersteuning van jouw idee.

We zijn heel benieuwd naar jullie ideeën!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.