VanVenlo.nl

Inloggen of inschrijven

Is de buurtcirkel iets voor jou?

  • 228 weergaven


In Venlo zijn we in oktober 2019 gestart met de buurtcirkel en er is nog plek voor jou! 

De buurtcirkel komt elke maandag van 11.00 uur tot 13.00 uur bij elkaar in de Witte Kerk (@Noord), Wolweversstraat 1 te Venlo. Onder het genot van een kopje koffie of thee leer je andere deelnemers uit de buurtcirkel kennen. Ook gaat de buurtcirkel op pad in de buurt, om te ontdekken wat er allemaal te doen is in je omgeving. Een vrijwilliger uit jouw buurt ondersteunt samen met een coach jouw groep in de onderlinge samenwerking en maakt je bekend met de buurt.  

Een Buurtcirkel kan veel betekenis hebben bijvoorbeeld wanneer je op jezelf woont, of wilt wonen en je kent niet veel mensen in jouw omgeving. Of wanneer je je misschien wel eens eenzaam voelt en het je leuk lijkt om af en toe wat te gaan doen met anderen. Soms kan het ook zijn dat je een beetje hulp kunt gebruiken en ook zelf iets kan betekenen voor een ander. Want iedereen is wel ergens goed in. Met Buurtcirkel ben je er voor elkaar. Zo leer je mensen in je eigen omgeving beter kennen. En je leert hoe je dingen zelfstandiger doet. De Buurtcirkel is er voor jong en oud.

De voordelen van buurtcirkel:

- meer grip op je leven
- niet alleen, maar samen
- elkaar helpen
 - de veiligheid van een groep buurtgenoten waar je bij terecht kunt

Doe je mee? 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten of meedoen?

Neem dan contact op met:

Yvonne: 06 – 36 46 04 12  
 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.