VanVenlo.nl

Inloggen of inschrijven

Kinderen een kans met TechKicks!; gesteund door Goed Samenleven!

  • 320 weergaven

  • Nieuws

In de Groot Venlose wijken Vastenaovendkamp en Q4 kan het voor kinderen uit gezinnen in armoede soms best verleidelijk om te kiezen voor criminaliteit, zegt Rian Dings. En daar wil zij heel graag een positieve ontwikkeling tegenoverzetten. En dus nodigt zij kinderen uit om (gratis) mee te doen met TechKicks! Activiteiten. 

TechKicks! geeft kinderen en tieners de mogelijkheid om hun techniek vaardigheden te ontwikkelen, door te ontdekken en te creëren. Elke woensdagmiddag of –avond is er een programma voor kinderen. En vier keer per jaar is er een TechKicks!-Event in Grenswerk, waar er voor 10 kinderen die de toegangsprijs niet kunnen betalen een plekje vrijgehouden wordt. 

Speciaal voor Griekse kinderen in Q4 en het Vastenaovendkamp organiseert Rian een tech-middag. Dit wordt een naschoolse activiteit en zal op een school in de wijk worden georganiseerd. #Tech=Fun

Een prachtige wens en een prachtig idee om kinderen een grotere kans op een goede start te geven.

Goed Samenleven steunt dit idee met € 1000,-

Meer informatie?: https://gewoongoedsamenleven.nl/project/kinderen-een-kans-met-techkicks/

Wat is jouw wens?

Wij zijn Goed Samenleven, een project waaraan 7 Noord-Limburgse gemeenten verbonden zijn, ook Venlo! Vanuit de provincie Limburg hebben wij de mogelijkheid gekregen goede ideeën uit de samenleving (van jullie dus!) financieel te steunen.

Woon jij in Venlo en  heb jij een goed idee om sociale integratie te bevorderen in jouw buurt? Ga dan naar onze website https://gewoongoedsamenleven.nl/mijn-wens/ en dien jouw wens in. We nemen vervolgens contact met je op over (een financiële) ondersteuning van jouw idee.

We zijn heel benieuwd naar jullie ideeën!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.