Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Vanvenlo.nl

Inloggen of inschrijven

V-day 2018De gemeente Venlo bedankt de vrijwilligers van de Informele Zorg-organisaties. Dat gebeurt op de jaarlijkse V-day, die dit jaar gehouden wordt op 17 oktober a.s. in de Haandert in Tegelen.

De informele zorg wordt in de gemeente Venlo uitgevoerd door vrijwilligers van de Algemene Hulpdiensten Tegelen/Belfeld/Steijl en Venlo, Buddyzorg Limburg, Humanitas maatjes,  Proteion welzijn, Sensoor, VPTZ  en Zonnebloem. Deze werken samen in het Informele Zorgoverleg (IZO).  

Binnen deze organisaties zijn  meer dan 300 vrijwilligers zijn actief.  Zij vormen samen de zorgvrijwilligersbrigade en kunnen ingeschakeld worden bij allerlei  vragen of problemen.

 V-day

Elk jaar stelt de gemeente Venlo een bedrag beschikbaar om de zorgvrijwilligers in het zonnetje te zetten tijdens de zgn. V-day. Dit jaar gebeurt dat op 17 oktober a.s.

V-day 2018 heeft als thema: “De zorgvrijwilligersbrigade, daar zit muziek in!”. De zorgvrijwilligers zullen laten horen dat zij een harmonieuze en onmisbare inbreng hebben in de zorg. En natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten.


Deel dit bericht!

Reacties

Ruud Everaerts
16 oktober 2018

Is dit bedoeld als open uitnodiging, of moeten mensen zich ergens aanmelden?

Annet Schreurs
16 oktober 2018

Sorry Ruud, het is alleen bedoeld voor de vrijwilligers van de zorgvrijwilligersbrigade. Die hebben zich bij hun eigen organisatie aan kunnen melden.

Ruud Everaerts
16 oktober 2018

Dank voor de duidelijkheid.