Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Vanvenlo.nl

Inloggen of inschrijven

VanVenlo presenteert zich bij wederbezoek Piëzo uit ZoetermeerNadat Venlo in Zoetermeer was uitgenodigd om kennis te maken met de Piëzo-methodiek, was het natuurlijk tijd voor een wederbezoek. De Zoetermeerders kwamen naar Venlo om te zien hoe we de zaken hier in het Venlose doen, en degene die de uitleg in Zoetermeer hadden gemist, up to date te brengen met hun methodiek.

Lees hier het verslag dat ik schreef, van het bezoek van Venlose instanties aan Zoetermeer. En lees in dit artikel (dat u nu aan het lezen bent) meer over het wederbezoek, dat vandaag plaatsvond in De Zuidpilaar, en dat georganiseerd was door Stichting Groen Licht.

Stichting vertelt stichting over hun aanpak, en zo geven we vorm aan  Leren van elkaar in het Sociale Domein. Dat was ook vandaag weer de insteek.

Vandaag was ik wederom aanwezig, deze keer namens VanVenlo. Liesbeth Bergmans had het voor elkaar gekregen het woord te mogen voeren, en wat reclame te maken voor ons platform (VanVenlo).

Op een projectiescherm werd onze site geprojecteerd. De boodschap was duidelijk: als je wilt bijdragen aan mensen met elkaar verbinden, kan dat off line, maar ook online. VanVenlo is een van de vrijwilligersorganisaties die hieraan bijdragen. Online is van alles mogelijk. Organisaties en gewone burgers kunnen berichtjes plaatsen en op elkaar reageren. En wie een account wil aanmaken, kan daarbij ondersteuning krijgen van mensen uit ons team.

Liesbeth combineerde haar presentatie met een verwijzing naar de beschuit met muisjes in de kleuren van Venlo: blauw en rood. Wat ons betreft beschuit met muisjes om de eerste verjaardag van VanVenlo tegelijk te vieren met deze bijeenkomst in het sociale domein in Venlo. Ondergetekende en Liesbeth waren aanwezig in diezelfde clubkleuren (rood-blauw).

Op de bijgaande foto s ziet u verder nog mensen van Groen Licht en de PiëzoMethodiek.

VanVenlo in de Zuidpilaar.

Voorbereiding...

Opening door Groen Licht.

PiëzoMethodiek verder uitgelegd.

Gesprek met de zaal...

Venlose beschuit met muisjes, Beschuut met sokkerkaorkes