VanVenlo.nl

Inloggen of inschrijven

Vriendschapscafé

  • 1021 weergaven


Er komen steeds vaker signalen bij het Buurtteam binnen van mensen met een licht verstandelijke beperking die aangeven zich alleen te voelen. Mensen die op zoek zijn naar vriendschap en/of activiteiten om samen te ondernemen. Daar gaan we als buurtteam iets mee doen.

Op donderdag 14 februari vindt er daarom van 19.30-21.00 uur een “Vriendschapscafé” plaats in Gemeenschapshuis Muspelheim. Tijdens deze bijeenkomst willen we in gesprek gaan met mensen met een licht verstandelijke beperking over het thema vriendschap. We gaan samen praten over wat vriendschap inhoudt, maar ook over wat de bezoekers zouden willen met vriendschap. Ze krijgen tips over activiteiten die er reeds georganiseerd worden maar ook willen we inventariseren of er behoefte is aan activiteiten die er nu nog niet zijn. De signalen willen we meenemen om vanuit het Buurtteam te kijken wat daarin kan. Of er extra activiteiten moeten komen, of een cursus over een bepaald onderwerp of vriendschapskringen. De bezoekers van het vriendschapscafé worden na afloop geïnformeerd over wat er met hun signalen wordt gedaan middels een brief.

Ken je mensen die dit aanspreekt? Voel je vrij om deze informatie en de bijgevoegde flyer te delen!

Namens Buurtteams Venlo

Jenna Smeets, Fleur Regli, Yvonne van der Vlerk, Cagla Deveci en Marion Colbers.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.