VanVenlo.nl

Inloggen of inschrijven

Vriendschapscafé druk bezocht!

  • 958 weergaven


Op 14 februari vond het Vriendschapscafé plaats in Muspelheim in Blerick vanuit Buurtteams Venlo, waar MEE een onderdeel van is. Een avond voor mensen met een licht verstandelijke beperking over het onderwerp vriendschap en over activiteiten in de Gemeente Venlo. Het was een druk bezochte avond waar enthousiast werd meegedaan waardoor we veel te weten zijn gekomen over wat er in Venlo allemaal te doen is maar ook wat er nog allemaal gemist wordt.

Vanuit het Buurtteam gaan we ons nu verder beraden over een volgende stap zodat meer mensen met een beperking in contact kunnen komen met elkaar en samen leuke activiteiten kunnen ondernemen.

Heb jij nog suggesties voor activiteiten voor mensen met een licht verstandelijke beperking of mis jij juist bepaalde activiteiten in de Gemeente Venlo dan horen wij dat graag! Stuur een mailtje naar

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.