Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Vanvenlo.nl

Inloggen of inschrijven

Workshop Crowdfunding 4 aprilHeb jij een geweldig idee om het leven in de gemeente Venlo nog plezieriger te maken? Wil je bijvoorbeeld (sport)activiteiten organiseren voor moeilijk lerende kinderen? Of denk je aan het opstarten van een gemeenschappelijke moestuin in jouw buurt? Of bestaat jouw droom uit het opvangen van verwaarloosde dieren met de hulp van enkele enthousiaste vrijwilligers? Neem zelf initiatief! Start een Crowdfundings campagne. 

Ben jij bezig met een initiatief waarmee je jouw dorp of buurt in Venlo nog socialer, veiliger en of leuker maakt en denk je na over crowdfunding als financieringsvorm? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij je project? Meld je dan hier aan voor de workshop crowdfunding op 4 april 2019 om 19.00 uur in Venlo! 

Aanmelden kan via onderstaande link:  

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDq0zAaoOA1qZUhln4QN9ov8tWw2Rtui8pkInRMWaV-TUd7g/viewform