Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

2018 2017
Pagina's (1): 1
Titel Omschrijving
De klusbus komt terug naar de basis nadat een klus in de wijk succesvol is afgerond.
Testrit op het terrein van de Vogelhut in Venlo-Oost.
de drie diensten van onze stichting: Burenhulp Venlo-Zuid, Repair Café Venlo-Zuid en Welkom in Venlo-Zuid
Wat is VanVenlo? Wat kun je er mee? + Enkele flitsen van de Officiële Lanceringsbijeenkomst van VanVenlo. A movie by Jelle Bokelmann.
Afgelopen vrijdag, 8 juni 2018 vond weer de jaarlijkse BBQ van de vrijwilligers van Burenhulp Venlo-Zuid, Repair Café Venlo-Zuid en Welkom in Venlo-Zuid plaats. Onder het genot van (meerdere) lekker frisse pilskes, heerlijke koele witte wijn en een goed gevuld bord met vlees met toebehoren konden we weer eens lekker bijpraten. Er word een lied gebracht door Mart en later ook door Christel en er werd een buut opgevoerd door Alfred. Kortom, het was weer als vanouds heel gezellig. En natuurlijk gaan we weer door met onze aktiviteiten!!
De oudere garde van Stella Duce kan er ook wat van tijdens de lancering van VanVenlo
Tijdens de introductie van de lancering van VanVenlo zang door een jeugdig lid van Stella Duce
Dan maak je eerst een account aan. Servus doet het voor in dit filmpje. Klik op "Schrijf je in", geef je naam en andere gegevens in, en je kunt vooruit.
De Witte Steen is een “woonwijk” gelegen op het Auxiliatrixterrein van De Zorggroep in Venlo. Het is een dynamisch wijkje, liggend in een groene omgeving, waar de cliënten wonen. Er is woonruimte voor in totaal 56 cliënten, verdeeld over 42 individuele appartementen en 2 groepswoningen met elk 7 cliënten. De individuele appartementen hebben een eigen zit- slaapkamer met open keuken en eigen badkamer. In de groepswoning heeft elke cliënt de beschikking over een eigen kamer. Verder is hier een gezamenlijke woonkamer, keuken- en badvoorziening. Het uitgangspunt binnen de Witte Steen is individueel wonen. Dit, omdat wij eigen regie en autonomie centraal willen laten staan in de zorg voor cliënten. Onafhankelijk van de woonvorm is er 24 uur per dag zorg en begeleiding op afroep en/of in nabijheid aanwezig Onze cliënten zijn mensen in de leeftijd tussen 18 en 65 jaar, met meervoudige handicaps, die veelal zijn veroorzaakt door niet-aangeboren hersenletsel (NAH).
Pagina's (1): 1