Over Yvonne

Buurt pluspunten
Ik werk in Venlo als Buurtcirkelcoach. Wat mij opvalt is dat er zo veel leuke, fijne en goede dingen te doen zijn in de buurt. Stiekem zijn er heel veel initiatieven waar mensen iets voor elkaar doen en er voor elkaar zijn als buurtgenoten. Maar toch zijn er nog heel veel mensen die al deze mooie plekken niet weten te vinden en alleen thuis zitten. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. Mensen samen brengen en samen ontdekken wat Venlo allemaal te bieden heeft.
Werk
Ik werk als buurtcirkelcoach in Venlo. Dat wil zeggen dat ik samen met een vrijwilliger een Buurtcirkel begeleid. We hebben wekelijks bijeenkomsten waarin mensen elkaar ontmoeten, samen kunnen zijn, hun hart kunnen luchten en er voor elkaar kunnen zijn. Dit is niet voor iedereen even gemakkelijk en van zelf sprekend, maar iedereen is ergens goed in en heeft ergens anders hulp bij nodig van een ander. Daarom helpen we elkaar bij de Buurtcirkel samen op weg.
Vrije tijd
In mijn vrije tijd doe ik veel vrijwilligerswerk, sport ik, en ben ik heel veel buiten. Lekker werken in de tuin en genieten van de natuur.

Pagina's