Menu

GKv de Brug

GKv De Brug is een levende geloofsgemeenschap in Limburg met de Bijbel als bron. Als gemeente willen we een plek zijn waar mensen zich welkom voelen.

Wij tellen zo'n 85 leden die verspreid over Noord- en Midden Limburg wonen. Samen vormen we een gemeente en tegelijk hebben we allemaal een eigen plek in onze woonplaats. Daar leven we samen met de mensen in onze omgeving.

GKv De Brug is een levende geloofsgemeenschap in Limburg met de Bijbel als bron. We zijn geroepen door God en nodigen ook anderen uit om op weg te gaan met Hem. Samen met hen willen we groeien in liefde, hoop en geloof. Als gemeente willen we een plek zijn waar mensen zich welkom voelen. We leven vanuit Gods liefde en dicht bij de Bijbel.

GKv De Brug telt zo'n 85 leden en gasten die verspreid over Noord- en Midden Limburg wonen. Samen vormen we een gemeente en tegelijk hebben we allemaal een eigen plek in onze woonplaats. Daar leven we samen met de mensen in onze omgeving.

Iedere zondag houden we kerkdiensten in ons gebouw aan de Buys Ballotstraat 10 in Venlo. Daarnaast organiseren we diverse activiteiten zoals jeugdavonden, bijbelstudies en een Alpha-cursus.


 

Laatste berichten

Er zijn nog geen nieuwsberichten toegevoegd door deze groep.