Platform Sociale Zekerheid Venlo e.o.

Spreekuur

Iedere maandag, woensdag en vrijdag houdt het Stichting Platform Sociale Zekerheid Noord- en Midden-Limburg haar spreekuren. Iedere maandag gebeurt dat in de Zuidpilaar  in Venlo (Reigerstraat 2) van 13.30 tot 15.30 uur. In Reuver is er iedere woensdag spreekuurvan 10.00 tot 12.00 uur in Brasserie Bösdael (Meester Bosmanshof 107). En tot slot is er in Gennep iedere vrijdagmiddag spreekuur (vanaf 5 oktober) van 14.00 tot 15.00 uur in de bibliotheek van Gennep (Ellen Hoffmannplein 2). Onze spreekuren zijn “open spreekuren” wat betekent dat u geen afspraak hoeft te maken. U wordt dan op volgorde van binnenkomst geholpen.

U bent dan van harte welkom met al uw persoonlijke en algemene vragen op het gebied van uitkeringen. Met name zijn wij gespecialiseerd in ziekte- en arbeidsongeschiktregelingen.

Onze groep bestaat uit diverse vrijwilligers waar bij het merendeel zelf met arbeidsongeschiktheid te maken hebben en derhalve ervaringsdeskundig zijn. Tevens worden wij door middel van bijscholing op de hoogte gehouden van diverse (wets)wijzigingen en wisselen wij kennis en ervaring uit met andere spreekuur- en belangengroepen die ook bij het de Pijler zijn aangesloten. 

De spreekuren worden door al onze vrijwilligers gehouden. Dit betekent dat u op een willekeurig moment iemand anders kunt aantreffen dan de keer daarvoor. Wilt u het liefst dezelfde persoon spreken vraag dan wanneer deze persoon aanwezig is.

Reigerstraat 2, Venlo, Nederland
Meer informatie
Deel dit bericht!