VanVenlo.nl

Inloggen of inschrijven

De Bibliotheek Venlo en het coronavirus; aangepaste dienstverlening

  • 58 weergaven

Alle vestigingen van de Bibliotheek Venlo zijn in ieder geval tot en met 6 april gesloten.

Heb je nog boeken thuis, dan hebben we deze tot 30 april verlengd.

Eventueel ontvang je een herinneringsmail van boeken, waarvan de uitleentermijn al voor 16 maart was verstreken. Deze boeken kun je inleveren zodra onze vestigingen weer geopend zijn.

Op dit moment weten we niet of we aangescherpte maatregelen kunnen verwachten. Tot die tijd is de Bibliotheek Venlo telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.00 uur en per mail via .

Mocht het niet meer mogelijk zijn voor medewerkers om vanuit de Stadsbibliotheek te werken, dan vervalt de telefonische bereikbaarheid. We blijven bereikbaar per mail. 

Op onze website: www.bibliotheekvenlo.nl vind je steeds de actuele informatie. 

Met de meeste bibliotheekabonnementen kun je gebruik maken van de online bibliotheek.
Hier vind je ook een mooie reeks luisterboeken, waarvan 100 titels ook voor niet-leden beschikbaar zijn. Ook hebben we bij de ingang van de Stadsbibliotheek een boekenkar geplaatst, met hierop gratis mee te nemen afgeschreven boeken. Een klein cadeautje in moeilijke tijden, voor jezelf of een ander.

Binnenkort gaat de ThuisBieb online. Dit is een app met gratis e-books voor jong en oud. Houd ook hiervoor de website van de Online Bibliotheek in de gaten.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.