VanVenlo.nl

Inloggen of inschrijven

Goed Samenleven gaat stoppen, heb jij nog een wens?

  • 259 weergaven

‘Goed Samenleven’ gaat stoppen
Wensen kunnen t/m zaterdag 21 september ingediend worden

Wij zijn Goed Samenleven, jij en ik. Vanuit de Provincie Limburg heeft het project Goed Samenleven de mogelijkheid gekregen om goede ideeën uit de samenleving financieel te steunen. Dit noemen we ‘Krachten Bundelen’. Alle ideeën, groot en klein, zijn welkom, zolang het inwoners, Nederlanders én nieuwe Nederlanders, maar bij elkaar brengt.

Goed Samenleven gaat stoppen
Aan al het goede komt een eind; deze maand zullen we het project Goed Samenleven afsluiten. Dat betekent dat ook de knop ‘Mijn Wens’ op onze website uitgeschakeld zal worden. Wie nog een wens heeft kan deze uiterlijk zaterdag 21 september indienen.

Welke ideeën steunen wij?
Op onze website www.gewoongoedsamenleven.nl zijn álle, tot nu toe gesteunde wensen terug te vinden. Zoals de wens van Randa, die met kinderen en vrijwilligers uit haar buurt een uitstapje maakte naar Irrland of de verbindingstuin van Jasmin in het Vastenaovendkamp.

Heb jij een wens voor jouw buurt?
Woon jij in de gemeente Venlo en heb jij een goed idee om sociale integratie te bevorderen in jouw buurt? Ga dan naar onze website en dien jouw wens in. We nemen vervolgens contact met je op over de (financiële) ondersteuning van jouw idee. Wil jij bijvoorbeeld een bingoavond organiseren voor jouw buurt of samen koken met je buren, maar heb je geld nodig voor pennen of ingrediënten? Dan komt jouw idee in aanmerking voor een financiële bijdrage.

Laat je ons weten wat jouw wens is voor jouw buurt? We zijn erg benieuwd!

Wij zijn Goed Samenleven, een initiatief van de gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en Venray en de Provincie Limburg. We geloven in een vitale, inclusieve gemeenschap, waar iedereen een plek heeft. Samen bouwen we aan Goed Samenleven. Ondersteund door de Provincie Limburg hebben daarom de handen ineengeslagen om samen met inwoners, nieuwkomers, maatschappelijke partners, bedrijven en anderen te werken aan een sociale buurt voor oude én nieuwe inwoners. Een belangrijk onderdeel van Goed Samenleven is het uitnodigen van inwoners om zelf aan de slag te gaan met kleine en grote ideeën om het goed samenleven te bevorderen.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.