Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Vanvenlo.nl

Inloggen of inschrijven

VanVenlo Buurtverbinders
2 februari 2019

GOLF AAN DE POSTWEG

GOLF AAN DE POSTWEG

 Om maar met de deur in huis te vallen. Heb jij voor het jaar 2019 het goede voornemen om meer te gaan bewegen? Viola, dan is golf toch een mooie optie.
 De golfsport moet mogelijk zijn voor iedereen. Dat vindt Golf aan de Postweg. Bij Golf aan de Postweg kan iedereen golfen voor een bedrag van 85 euro per jaar. Weet je nog niet zeker dat je dit voor een lange periode gaat doen, dan kun je de benodigde golfclubs kosteloos lenen bij onze club.

 Golf aan de Postweg is ontstaan als een burgerinitiatief in Venlo-Oost. Ontmoeten, gezond bewegen en gezelligheid waren en zijn de doelen die de club nastreeft.
 Op de velden van Venlose Boys en VOS beschikken wij over een 9-holes baan, waarop je op momenten dat er niet gevoetbald wordt, uitstekend kunt golfen.
 Op dit moment heeft de club 80, voornamelijk oudere, leden. Ook u hebt de mogelijkheid om lid te worden.

 Heb je nog nooit gegolfd? Wil je proeven aan de golfsport? Neem dan contact op met Jos Vierkotten telefoon 06-40006680 of email j.vierkotten@ziggo.nl
 U kunt ook gewoon eens komen kijken op dinsdag of donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Er bestaat desgewenst de mogelijkheid om te leren golfen onder gratis deskundige begeleiding.

 Meer informatie? golfaandepostweg.nl


Gerelateerde afbeelding