Vanvenlo.nl

Inloggen of inschrijven

Halloween bij Fort St. Michiel

Op 26 oktober organiseert Stichting Ons Fort voor de jeugd een Halloween om nooit meer te vergeten. Alle activiteiten vinden plaats bij Fort St. Michiel in Blerick. 

Het fort heeft een geschiedenis die vele honderden, zelfs duizenden jaren terug gaat. Een geschiedenis die bol staat van spannende verhalen en oorlogen. Maar er zijn ook persoonlijke drama’s, zoals de legende over de geest van het meisje van het fort en de sage over de heks van het fort. Beide verhalen worden al eeuwenlang van generatie op generatie doorgegeven en staan centraal tijdens de Halloween-activiteiten. ‘s Middags tussen 14:00 en 16:00 uur is het evenement voor de basisschooljeugd en vanaf 18:30 beginnen de activiteiten voor stoere meisjes en jongens van middelbare-school-leeftijd. Een ding is zeker: Halloween op het fort staat garant voor lol en gezelligheid met een gezonde dosis spanning!  

Eerst worden de mysterieuze en ijzingwekkende legendes van de geest van het meisje en het mysterie van de heks uit de doeken gedaan. Maar het hoogtepunt van de Halloween is zonder twijfel de super spannende spokentocht. Die vindt plaats in kleine groepen en onder begeleiding van een vrijwilliger. Bovendien kan de jonge jeugd daarna een pompoen snijden en is er voor de oudere jongeren tot middernacht een gezellige (alcoholvrije) disco-avond. Aanmelden kan op de website van onsfort.nl 

Halloween op Fort St. Michiel vindt plaats op 26 oktober vanuit het Fort Museum, Garnizoenweg 3i, 5928NA Venlo. Aanmelden kan op www.onsfort.nl\halloween Deelname kost 2,50€ (jeugd basisschool) en 5€(jeugd middelbare school) inclusief 1 consumptie.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.