VanVenlo.nl

Inloggen of inschrijven

Soepproeverij 2 Brüder ism Totsoeps!

  • 75 weergaven

Soepproeverij Yet & TotSoeps

Zaterdag 8 februari houdt Yet & TotSoeps een soepproeverij bij de 2 Brüder!

Dit is ontstaan n.a.v. een crowdfundingsactie van het Yet & TotSoeps boek. De 2 Brüder heeft een mooi bedrag geschonken in ruil voor deze proeverij.

Yet zal deze middag 2 soepen uit haar boek presenteren. U kunt komen proeven tussen 11.00 uur en 16.00 uur bij de 2 Brüder. Tevens is er dan ook gelegenheid om het boek te kopen.

Meer info over TotSoeps!

TotSoeps! is een sociaal project ontstaan vanuit de overtuiging en wilskracht van twee bijzondere vrouwen. Twee tegenpolen die tegen alle wetmatigheid in, vanuit een gemeenschappelijke naïviteit, kozen voor een vriendschap die de harten van velen verrijkt en heeft voorzien van een vitale en krachtige bouillon. Een basis ‘ingrediënt’ voor levensvatbaarheid waarvan we - mijn hoop - méér en méér beseffen hoe schaars die is. TotSoeps! nodigt uit tot samen: werken, praten, voelen, lachen, huilen, herinneren, delen, leven, koken en eten. Soep én niet zomaar een soep. Een levensbehoefte die in al zijn eenvoud, verwarmt, verrijkt, samenbrengt en boven alles uitnodigt om op te scheppen. Een recept dat mag worden aangelengd en gedeeld. Het boek met 12 soeprecepten en 6 heerlijke bijgerechten kunt u bestellen via e-mail: en kost €12,

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.