Vanvenlo.nl

Inloggen of inschrijven

Venlo Oost / Noord start met Buurtcirkel!

Een Buurtcirkel kan veel betekenis hebben bijvoorbeeld wanneer je op jezelf woont, of wilt wonen en je kent niet veel mensen in jouw omgeving. Of wanneer je je misschien wel eens eenzaam voelt en het je leuk lijkt om af en toe wat te gaan doen met anderen. Soms kan het ook zijn dat je een beetje hulp kunt gebruiken en ook zelf iets kan betekenen voor een ander. Want iedereen is wel ergens goed in. Met Buurtcirkel ben je er voor elkaar. Zo leer je mensen in je eigen omgeving beter kennen. En je leert hoe je dingen zelfstandiger doet. De Buurtcirkel is er voor jong en oud.

 

De buurtcirkel start in oktober en komt een keer per week of een keer per twee weken bij elkaar. Onder het genot van een kopje koffie of thee leer je andere deelnemers uit de buurtcirkel kennen.  Een vrijwilliger uit jouw buurt ondersteunt samen met een coach jouw groep in de onderlinge samenwerking en maakt je bekend met de buurt.   

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.