Vanvenlo.nl

Inloggen of inschrijven

Welkom op deze site

Dit is een site die je op de hoogte houdt van wat er in Venlo gebeurt. Wij van VanVenlo bieden dit platform waarop mensen en organisaties verbinding kunnen zoeken met elkaar. Deze website is voornamelijk een online prikbord, waar iedereen berichtjes kan posten, kan vragen voor hulp, activiteiten kan aankondigen. Maak er een nieuwsbericht van, en negen van de tien keer zullen we het uitlichten op de voorpagina (zoals dit bericht).

Lees hier hoe je een account aanmaakt, zodat je kunt meedoen.

Venlo, wat is er over te vertellen. Wel, héél veel. Wie benieuwd is naar algemene informatie over Venlo kan bijvoorbeeld eens rondneuzen op wikipedia. Of steek uw licht eens op bij de gemeente.

Met bijna 101.000 inwoners is Venlo de grootste gemeente in Noord Limburg. Het is een gezellige, groene stad, rijk aan cultuur en historie. De Venlonaar houdt van aanpakken en is bourgondisch en gastvrij. Dit is onder andere voelbaar tijdens de Vasteloavend en de Parkfeesten.

Het centrum van Venlo heeft vele leuke en bijzondere winkeltjes maar ook fijne bekende zaken. In de zomer zitten de terrasjes goed vol en na het winkelen wordt er steeds vaker een beroep gedaan op het uitgebreide culinaire aanbod dat de stad rijk is.

Om de stad en zijn verschillende wijken te leren kennen en vooral ook om te weten waar er wat speelt is het zeker de moeite waard om hier op VanVenlo rond te neuzen en u in te schrijven. Hoe en wat staat vermeld onder het kopje ' Over deze site'. Mocht u vragen hebben of hulp nodig bij het inschrijven dan helpen wij je als buurtverbinders graag!

De website van gemeente Venlo is te vinden op www.venlo.nl   

De wikipedia-pagina over Venlo is met deze link te bereiken en met deze link in het Engels.

De wikipedia-pagina waarin de wijken van Venlo op een rijtje worden gezet, is met deze link te bereiken.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.