Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Vanvenlo.nl

Inloggen of inschrijven

Marion van den Bercken
7 februari 2019

Wethouder Vervoort kookt op 14 februari in Park Rijnbeek voor gasten en vrijwilligers


Wethouder Alexander Vervoort (Sociale Zaken) gaat op 14 februari a.s. in Park Rijnbeek koken. Hij wil daarmee, namens het college, de voortzetting van het wekelijkse Venlose eetpunt stimuleren. Tegelijkertijd is het een oproep aan culinaire vrijwilligers om een nieuwe kookploeg voor de donderdagen in Park Rijnbeek te formeren. 

Sinds 1 januari 2019 wordt het wekelijkse eetpunt op donderdag door de gemeente Venlo georganiseerd. Ruim twintig buurtbewoners maken gebruik van de warme maaltijd. Het eetpunt is op zoek naar enthousiaste vrijwillige koks om dit wekelijkse ontmoetingspunt tot een blijvend succes te maken.

 De gasten zijn welkom vanaf 11:00 uur. Zij kunnen zich zoals gebruikelijk een week van te voren aanmelden in Park Rijnbeek. Voor nieuwe vrijwilligers is op 14 februari deelname aan de maaltijd gratis. Aanmelden kan bij het buurtteam via m.vandenbercken@synthese.nl