Doe je ook mee?


Zin om met behulp van VanVenlo mee werken aan een nog leukere, gezelliger en betere buurt? Om beter te weten wat er allemaal in je buurt gebeurt, wie er nog meer wonen en hoe je elkaar af en toe met kleine dingen kunt helpen? Doe dan mee.

Om elkaar te helpen is het handig om te weten wie er nog meer in je buurt wonen, wat voor mensen dat zijn en waarmee je elkaar dan kunt helpen. Daarvoor is het handig wat informatie over jezelf te delen, en jezelf in te schrijven. Hoe completer en beter de informatie is, hoe beter je elkaar kunt helpen. Daarom vragen we je wat meer over jezelf te vertellen, onder andere hoe je heet, wat je interesses zijn en waar je woont.

Doe je mee? Inschrijven gaat zo:

Stap 1

Inschrijven doe je via de blauwe knop 'Schrijf je in' rechtsboven op de pagina. Klik hierop. Het inschrijfformulier loodst je vanzelf door alles heen. Nieuw is dat je ook met behulp van facebook kunt inschrijven. Er wordt alleen gebruik gemaakt van je profielfoto, alle andere gegevens blijven privé.

Stap 2

Maak je profiel persoonlijk: voeg een foto van jezelf toe en schrijf iets over jezelf.

Stap 3

HOERA, je bent nu ingeschreven!. Nu kun je berichten plaatsen, buurtverhalen delen, foto's plaatsen en nog veel meer!

Uitloggen kan door te klikken rechtsboven, op je naam plus profielfoto. Daar is in het submenu (onder "Beheer je berichten" en "Maak je groepspagina", helemaal onderaan de optie "Uitloggen" te vinden.

De volgende keer dat je je wilt aanmelden kan dat via de knop "Inloggen" rechtsboven.

Voor wie het liever wil zien is er een instructie filmpje. Klik op deze link.